| Autor |
Wiadomość |
Temat: Generator imion fantasy |
chmiela2121
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 625
|
Forum: Linux Wysłany: 2010-09-16, 13:30 Temat: Generator imion fantasy |
Witam,
chciałbym dziś zaprezentować i oddać do użytkowania program generujący imiona fantasy oraz nicki, bazujący na słownikach sylab różnych języków. Wszystkich zainteresowanych zachęcam do zapoznania się z tym programem - Generator imion fantasy.
------------------------------
Uwaga! Teraz również program jest dostępny w wersji online - Generator imion fantasy online |
Temat: Program do nauki obcych słówek i zwrotów |
chmiela2121
Wyświetleń: 898
|
Forum: Linux Wysłany: 2010-08-31, 16:20 Temat: Program do nauki obcych słówek i zwrotów |
Witam,
chciałbym wszystkich zachęcić do zapoznania się z moim programem
pomagającym w nauce obcych słówek i zwrotów. Chociaż jest bardzo
prosty w budowie i działaniu, to jestem z zadowolony jako jego
użytkownik.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam serdecznie:
Program do nauki słówek
----------Edit
Na stronie pojawiła się najnowsza wersja programu - v1.0.2 |
Temat: [Ubuntu] Narzędzie (masowej) wielokrotnej zmiany nazw plików |
chmiela2121
Wyświetleń: 832
|
Forum: Linux Wysłany: 2010-08-27, 23:54 Temat: [Ubuntu] Narzędzie (masowej) wielokrotnej zmiany nazw plików |
Witam,
postanowiłem oddać w użytek publiczny kolejny z moich programów - BatchChanges, służący do masowej zmiany nazw plików w wybranym katalogu. Program prosty w użyciu i w mojej własnej ocenie dość wygodny. Wszystkich zainteresowanych odsyłam do dokładniejszego opisu programu - BatchChanges - narzędzie wielokrotnej zmiany nazw plików
Proszę również o liczne opinie, pomysły i uwagi, ponieważ mam jeszcze w planach nieco bardziej rozwinąć ten program. |
Temat: [UBUNTU] Generator zmiennych tapet |
chmiela2121
Wyświetleń: 898
|
Forum: Linux Wysłany: 2010-08-27, 17:01 Temat: [UBUNTU] Generator zmiennych tapet |
Witam,
chciałbym się pochwalić, bardzo prostym programikiem własnego autorstwa, którym wygenerujemy plik xml, odpowiadający za okresowe zmienianie się tapety pulpitu w systemie Ubuntu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam serdecznie:
Generator zmiennych tapet
Liczę również na jakieś opinie. Pozdrawiam. |
| |